Event Engine

 

Lavastajan ja somistajan ideapaja

 

Event Engine palvelee yrityksiä ja organisaatioita sekä yksityishenkilöitä erilaisissa somistus- ja lavastustarpeissa. Vuokraamme tämän nettikatalogin lavasteita ja somisteita pääsääntöisesti Suomeen. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Oulunkylässä.

 

"Yhdistele varastomme erilaisia tuotteita ja ideoi uusia mielenkiintoisia, tavanomaisesta poikkeaviakin ratkaisuja tilaisuutesi tarpeisiin. Anna ajatustesi lentää!"

 

Ideoita ja käyttökohteita

Asiakkaamme ovat vuosien saatossa toteuttaneet lavasteillamme erilaisia yritys-, hää- ja puutarhajuhlia, messuosastoja, teemoitettuja käytäviä, näyttelyitä jne. esimerkiksi silakkajuhlilla, teattereissa, festivaaleilla, laskettelurinteissä, hotelleissa jne...

Kuvastomme ja hinnat netissä
Tuotteet -välilehden alta löydät vuokrattavissa olevat lavasteet, somisteet sekä muut tapahtumajärjestäjää palvelevat tuotteemme. Valitse katalogista sopivat tuotteet ja soita meille niin tarkistamme tuotteiden varaustilanteen ja autamme asian kanssa eteenpäin.

 

Katalogista löydät tuotteiden vuokrahinnat jotka ovat päiväkohtaisia yksikköhintoja. Vuokrahinta lasketaan vuokrapäivien mukaan. Jos tuotteita on hyvin saatavilla Event Engine voi tarjota veloituksettoman nouto- tai palautuspäivän eli maksat vain käyttöpäivistä. Kysy tarjousta!

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (24 %) joka lisätään vuokrahintaan.  Tarkemmat kuvaukset pelisäännöistä löydät Vuokrausehdoistamme

 

Erikoisempiin tarpeisiin räätälöimme pakettihinnan
Jos tarvitset lavasteita tai somisteita käyttöösi suuremman määrään tai pitemmäksi ajaksi, laskemme käyttöösi erillisen pakettitarjouksen - soita numeroon 040 534 0400 tai täytä yhteydenottokaavakkeemme


Tervetuloa!
Varastomme sijaitsee Helsingin Oulunkylässä, Lämpökuja 1:ssä. Olemme avoinna arkisin klo 9-17, sovithan kuitenkin etukäteen tapaamisajan. Tarkemmin sijaintimme löydät Yhteystiedoista.